Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Sandra Van Den Berg - WaarBenJij.nu Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Sandra Van Den Berg - WaarBenJij.nu

Bangkok

Door: Sandra

Blijf op de hoogte en volg Sandra

23 Januari 2012 | Thailand, Bangkok

Be very careful what you wish for... Ik had nog maar net mijn berichtje over hoe eenzaam ik me voelde geplaatst of ik ontdekte dat er een bekende aan boord zat. En niet zomaar een bekende, nee een collega nog wel. Voor de meelezende collega's... ik zat dus in hetzelfde vliegtuig als Martin Wesenaar!
Onze wederzijdse reactie was 'wat leuk en toevallig' onderwijl denkend... heb ik weer! Maar ja... als je dan toch samen in dat vliegtuig zit en allebei 2 dagen alleen in Bangkok zit, kun je er net zo goed het beste van maken. En... hij valt eigenlijk best mee ;-) . Als je geen project met hem hoeft te doen, blijkt het ineens best een aardige gezellige kerel te zijn :).
Zonder hem was de kans overigens vrij groot dat ik nu nog rondjes aan het rijden zou zijn in de taxi. Heb ondertussen wel geleerd dat Azië iets meer voorbereiding vraagt dan Zuid Amerika. De gemiddelde Thai heeft geen idee waar hij is, laat staan waar ik ben en waar ik naartoe wil! En traditiegetrouw krijg je in Azië op elke vraag hetzelfde antwoord... JA. Dus daar schiet je ook helemaal niks mee op :s.
Maar goed Bangkok dus, tja wat zal ik er eens over zeggen. Het is hier bloedheet (gemiddeld 33 graden) en erg druk. Het is niet echt een mooie stad, maar het heeft wel een paar leuke dingen om te bezichtigen. Overigens ben ik niet overal aan toegekomen want met 33 graden blijkt een stadswandeling van 4,5 uur toch ineens een stuk minder aantrekkelijk!
Ben met een bootje de rivier opgeweest, heb Chinatown bezocht, ben in een paar tempels geweest en heb de nodige boedha's gezien, dus wat mij betreft kan Bangkok afgevinkt worden.
Over een uur vertrek ik richting het vliegveld voor mijn vlucht naar Phnom Penh Cambodja.

Tot over een paar dagen :).